Nieuws

Haarlem, 1 december

SantaRun Haarlem telt af!!

Vrijdag 13 december SantaRun Haarlem

SantaRun Haarlem telt af tot 13 december! Nog een paar weken en dan is het feest met ruim 2.000 verklede santa’s, kerstengelen en rendieren in de prachtig versierde binnenstad van Haarlem. De inschrijving is dan ook in volle gang. Heb jij al een startbewijs weten te bemachtigen?

Bij aankomst op de Grote Markt staat je een Christmas Party te wachten. Proost samen met vrienden, familie en collega’s tijdens de grootste kerstborrel, geniet van een lekkere hap bij één van de foodtrucks van FrietHoes of de BBQ Bastard. Ook kun je dit jaar in een levensgrote kerstkaart stappen, welke je vervolgens kunt delen met je vrienden en familie. En deel een wens voor 2020 via de Social Xmas Tree! Hoe mooi is dat!!

Ben je er bij om de kids aan te moedigen? Om 17:45 uur start de DJ om alle kinderen van de Elfs Run Sponsorloop welkom te heten en ze warm te springen voor het startschot van 18:00 uur. Om 18:45 uur staat het plein vol, voor de warming up van de grote Santa’s, voor wie om 19:30 uur de FunRun begint.

Deelname aan de SantaRun Haarlem staat garant voor een enorme portie gezelligheid. Daarnaast ren je mee voor het goede doel, alle opbrengsten gaan naar drie goede doelen die het leven van kinderen helpen ontwikkelen.

Schrijf je in via www.santarunhaarlem.nlen volg ons ook op Facebook en Instagram!

 


Haarlem, 14 November

SantaRun Haarlem pakt extra groots uit dit jaar!!

Vrijdag 13 december SantaRun Haarlem

SantaRun Haarlem viert 13 december haar 5 jarig jubileum. Dit ludieke hardloop evenement vindt plaats in de prachtig versierde Haarlemse binnenstad. Ruim 2000 verklede santa’s, elfjes, rendieren en kerstengelen lopen, rennen of huppelen de verlichte binnenstad door. Om haar jubileum te vieren pakt Santa dit jaar extra groots uit.

 Bij aankomst op de grote markt staat je een Christmas Party te wachten. Proost samen met vrienden, familie en collega’s tijdens de grootste kerstborrel, geniet van een lekkere hap bij één van de foodtrucks van FrietHoes, de BBQ Bastard, de poffertjes wagen of maak je eigen kerstkaart.

 Ben je er bij om de kids aan te moedigen? Om 17:45 uur start de DJ om alle kinderen van de Elfs Run Sponsorloop welkom te heten en ze warm te springen voor het startschot van 18:00 uur. Om 18:45 uur staat het plein vol, voor de warming up van de grote Santa’s, voor wie om 19:30 uur de FunRun begint.

Deelname aan de SantaRun Haarlem staat garant voor een enorme portie gezelligheid. Daarnaast ren je mee voor het goede doel, alle opbrengsten gaan naar 3 goede doelen voor kinderen uit de regio Haarlem.

Schrijf je in via www.santarunhaarlem.nl, want dit feest wil je niet missen!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Haarlem, 14 oktober

Inschrijving SantaRun 2019 geopend!!

Vrijdag 13 december SantaRun Haarlem

De inschrijving voor de SantaRun Haarlem is geopend! Dit ludieke hardloop evenement vindt plaats in de prachtig versierde Haarlemse binnenstad. Ruim 2000 verklede santa’s, rendieren en kerstengelen lopen, rennen of huppelen 3 kilometer de verlichte binnenstad door. Het belooft ook dit jaar weer een fantastisch feest te worden! Doe je mee?

Vrijdag 13 december viert SantaRun Haarlem haar 5-jarig jubileum. Om het 5-jarig jubileum te vieren wordt er dit jaar een sponsorloop voor kinderen georganiseerd, THE ELFS RUN. Kinderen onder de 10 jaar kunnen zich inschrijven voor deze loop via de website. Vraag aan opa’s, oma’s, buren om je te sponsoren voor het goede doel. De start voor de ELFS RUN is om 18:00 uur.

Om 18:45 uur staat het plein vol voor de warming up van de grote Santa’s, voor wie om 19:30 uur het startschot klinkt. Bij terugkomst staat je een feestelijke afterparty te wachten. Dit jaar heb je ook de mogelijkheid om een snack te halen bij één van de foodtrucks die op de Grote Markt staan!

Je kan individueel of als team deelnemen. De kosten voor de ELFS RUN zijn 8 euro en de inschrijving voor de SantaRun is 15 euro. Vergeet bij je inschrijving niet een mooi Santapak te bestellen! SantaRun Haarlem is niet alleen een funrun, maar je zorgt er ook voor dat kinderen worden geholpen! Alle opbrengsten gaan naar de 3 goede doelen; De Weekend Academie, Kinderuniversiteit Haarlem en stichting Hidup Baru.

SantaRun Haarlem is de leukste kerstborrel van Haarlem, waarvoor je je nu via de website kan inschrijven; www.santarunhaarlem.nl! Wees er snel bij, want dit feest wil je niet missen!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!


Haarlem, 23 september 2019

Santa’s on the Run in de Haarlemse binnenstad!

Vrijdag 13 december SantaRun Haarlem

13 december 2019 vindt de zesde editie van SantaRun Haarlem plaats. Deze fun run is zeker één van de mooiste winteractiviteiten van Haarlem en trekt ruim 2.000 deelnemers. Dit jaar kunnen alle leeftijden zich inschrijven! De opbrengst gaat naar drie goede doelen. 

De ruim 2.000 verklede deelnemers rennen, lopen, huppelen of dansen het 3 kilometer lange parcours door de feestelijk verlichte binnenstad. De SantaRun Haarlem is uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Het doel is om een feestelijke avond te hebben, niet per sé om de beste tijd halen. Deelnemers, vrienden, sponsoren en partners van de SantaRun Haarlem halen geld op voor het goede doel, met als thema ‘kinderen’. De drie goede doelen van dit jaar zijn: WeekendAcademie, KinderUniversiteit Haarlem en Stichting Hidup Baru.

Nieuw dit jaar is de ELFS RUN! In deze sponsorloop gaan zoveel mogelijk kids een rondje om de kerk. De kinderen kunnen zich laten sponsoren door familieleden, buren, vrienden, juffen en meesters. Door hieraan mee te doen ondersteunen ook zij het goede doel. 

Wil je met je bedrijf meedoen? Er zijn vele mogelijkheden om te sponsoren en het evenement te ondersteunen. Word je vriend, sponsor of partner van de SantaRun, dan ontvang je startbewijzen, Santapakken, consumptiebonnen en natuurlijk de nodige aandacht in aanloop naar en op het evenement. 

Maak je dus op voor een groots winterfeest op de Grote Markt op 13 december! Om 18:00 uur is de start van de ELFS RUN met aansluitend de warming up voor alle Santa’s, rendieren en kerstengelen waarna het startschot volgt. Bij terugkomst staat je een feestelijke afterparty te wachten. Dit jaar heb je ook de mogelijkheid om een snack te halen bij één van de foodtrucks die op de Grote Markt staan! 

Meer info over het programma, de inschrijving, de ELFS RUN, de goede doelen of de mogelijkheden voor bedrijven, vind je op onze website www.santarunhaarlem.nl. Je kunt de SantaRun Haarlem ook volgen op Facebook en Instagram.