Ren, huppel, dans of wandel 3 of 6 kilometer

door de binnenstad van Haarlem!

Op vrijdag 14 december 2018 vindt al weer de vijfde editie van de beroemde SantaRunHaarlem plaats, het leukste winterevenement in de binnenstad van Haarlem. Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen, huppelen of wandelen het 3 of 6 kilometer lange parcours af en zamelen hierbij geld in voor twee goede doelen met als thema “Kinderen”.

Hoe werkt het?

De SantaRun is een Fun Run van 3 of 6 kilometer, dus hardlopen is niet per sé noodzakelijk. Rollen, huppelen en dansen is ook goed. Dit jaar doen er niet alleen weermeer lopers mee, het evenement is ook uitgebreid met een afterparty in Café Studio en Grand Café XO aan de Grote Markt! Het is de bedoeling dat alle lopers in het kerstthema verkleed gaan, dus als Santa, kerst-elfje, rendier, verzin een passende outfit en doe mee!

“Ja, maar hoe kom ik aan een kerstmannenpak? Nou, dat is makkelijk: bij het inschrijven heb je de mogelijkheid om voor slechts € 10,- een pak te kopen: past altijd!

Wees op tijd op de Grote Markt op vrijdag 14 december, want 18:45 uur begint ons podiumprogramma. Daar wil je bij zijn!

Het startschot volgt om 19:30 uur en wordt gegeven door oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting.

Voor de sponsoren organiseren wij een Business Event in de Vishal, voorafgaand aan de SantaRun. Als spreker hebben wij Klaas Wilting gevraagd.

Klaas Wilting is oud-politiewoordvoerder van Amsterdam en is betrokken geweest bij vele spraakmakende politiezaken. Ook is hij ambassadeur van Stichting Vaarwens.

Programma SantaRun Haarlem

xxxx