Ren, huppel, dans of wandel 3 of 6 kilometer

door de binnenstad van Haarlem!

Op 15 december 2017 vindt al weer de vierde editie van de SantaRun Haarlem plaats, het ludieke hardloopevenement in de binnenstad van Haarlem. Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen het 3 of 6 kilometer lange (of korte) parcours af en zamelen hierbij geld in voor drie goede doelen met als thema “Kinderen”. 

Hoe werkt het?

De Santa Run is een funrun van 3 of 6 kilometer, dus hardlopen is niet per sé noodzakelijk. Langzaam lopen is dus prima, en rolstoelers zijn ook welkom. Dit jaar doen er niet alleen weer meer lopers mee, het evenement is ook uitgebreid met een afterparty in en op het terras van Café Studio en Grand Café XO aan de Grote Markt, met een geweldige band! Het is de bedoeling dat alle lopers “kerstelijk” verkleed gaan, dus als Santa, kerst-elfje, rendier, verzin een passende outfit en doe mee!

“Ja, maar hoe kom ik aan een kerstmannenpak?” horen we vaak. Nou, dat is makkelijk: bij het inschrijven heb je de mogelijkheid om voor slechts € 10,- een pak te kopen: past altijd! Wees op tijd op de Grote Markt op 15 december, want om 19:00 uur start de gemeenschappelijke warming up.

Programma Santa Run Haarlem

Vanaf 18.45 uur ben je van harte welkom met je enthousiaste publiek op de Grote Markt.
Om 19.00 uur vindt de spetterende warming up plaats, begeleid door een paar zeer energieke podiumbeesten.
Om 19.30 uur wordt het startschot gegeven door één van onze Haarlemse wethouders.
Vanaf 20.00 uur kunnen de gefinishte lopers en het publiek los op de afterparty in café Studio en/ of Grand Café XO, beiden op de Grote Markt, in de directe nabijheid van de finish.

Ben je nog op zoek naar een leuke outfit om tijdens de SantaRun de show te stelen? Dan ga je natuurlijk naar Jan Monnikendam, Gedempte Raamgracht 7, Of shop online: www.monnikendam.nl! Er zijn hele mooie prijzen te winnen voor de mooiste outfit!!!!