Ren, huppel, dans of wandel 3 of 6 kilometer

door de binnenstad van Haarlem!

Op vrijdag 14 december 2018 vindt al weer de vijfde editie van de beroemde SantaRunHaarlem plaats, het leukste winterevenement in de binnenstad van Haarlem. Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen, huppelen of wandelen het 3 of 6 kilometer lange parcours af en zamelen hierbij geld in voor twee goede doelen met als thema “Kinderen”.

Hoe werkt het?

De SantaRun is een Fun Run van 3 of 6 kilometer, dus hardlopen is niet per sé noodzakelijk. Rollen, huppelen en dansen is ook goed. Dit jaar doen er niet alleen weermeer lopers mee, het evenement is ook uitgebreid met een afterparty in Café Studio en Grand Café XO aan de Grote Markt! Het is de bedoeling dat alle lopers in het kerstthema verkleed gaan, dus als Santa, kerst-elfje, rendier, verzin een passende outfit en doe mee!

“Ja, maar hoe kom ik aan een kerstmannenpak? Nou, dat is makkelijk: bij het inschrijven heb je de mogelijkheid om voor slechts € 10,- een pak te kopen: past altijd!

Wees op tijd op de Grote Markt op vrijdag 14 december, want 18:45 uur begint ons podiumprogramma. Daar wil je bij zijn!

Het startschot volgt om 19:30 uur en wordt gegeven door oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting.

Voor de sponsoren organiseren wij een Business Event in de Vishal, voorafgaand aan de SantaRun. Als spreker hebben wij Klaas Wilting gevraagd.

Klaas Wilting is oud-politiewoordvoerder van Amsterdam en is betrokken geweest bij vele spraakmakende politiezaken. Ook is hij ambassadeur van Stichting Vaarwens.

Programma SantaRun Haarlem

Vanaf 18.45 uur ben je van harte welkom op de Grote Markt. De Kerstman zit al klaar op het podium dus als je wilt kun je een selfie met hem maken. DJ Ids zorgt voor de muziek
Om 18:50 uur spelen de Muggenblazers twee kerstnummers (daarna spelen ze verder achter de Bavo, voor restaurant La Plume)

Om 19:10 uur vindt de spetterende warming up plaats, begeleid door sportman Ruben een paar zeer energieke podiumbeesten
Om 19.30 uur wordt het startschot gegeven door Klaas Wilting.
Van 19:35 uur tot 21:30 uur kunnen de gefinishte lopers en het publiek los op de Santa-Afterborrel op de Grote Markt.

Vanaf 21:30 uur begint de Santa-Afterparty in Café Studio en in Grand Café XO, beiden op de Grote Markt.