Ren, huppel, dans of wandel 3 of 6 kilometer

door de binnenstad van Haarlem!

Op vrijdag 14 december 2018 vindt al weer de vijfde editie van de SantaRun Haarlem plaats, het leukste winterevenement in de binnenstad van Haarlem. Honderden als kerstman of kerstvrouw verklede deelnemers rennen het 3 of 6 kilometer lange (of korte) parcours af en zamelen hierbij geld in voor drie goede doelen met als thema “Kinderen”. 

Hoe werkt het?

De SantaRun is een Fun Run van 3 of 6 kilometer, dus hardlopen is niet per sé noodzakelijk. Rollen, huppelen en dansen is ook goed. Dit jaar doen er niet alleen weer meer lopers mee, het evenement is ook uitgebreid met een afterparty in en op het terras van Café Studio en Grand Café XO aan de Grote Markt, met een geweldige band! Het is de bedoeling dat alle lopers in het kerstthema verkleed gaan, dus als Santa, kerst-elfje, rendier, verzin een passende outfit en doe mee!

“Ja, maar hoe kom ik aan een kerstmannenpak? Nou, dat is makkelijk: bij het inschrijven heb je de mogelijkheid om voor slechts € 10,- een pak te kopen: past altijd!

Wees op tijd op de Grote Markt op vrijdag 14 december, want om 19:00 uur start de vrolijke warming up. Daar wil je bij zijn!

Programma SantaRun Haarlem

Vanaf 18.45 uur ben je van harte welkom op de Grote Markt.
Om 19.00 uur vindt de spetterende warming up plaats, begeleid door een paar zeer energieke podiumbeesten en een dj.
Om 19.30 uur wordt het startschot gegeven.
Van 19:45 uur tot 22:00 uur kunnen de gefinishte lopers en het publiek los op de Santa-Afterborrel op de Grote Markt.

Vanaf 20:30 uur begint de Santa-Afterparty in Café Studio en in Grand Café XO, beiden op de Grote Markt.

Ben je nog op zoek naar een leuke kerst-outfit om tijdens de SantaRun de show te stelen? Dan ga je natuurlijk naar Jan Monnikendam, Gedempte Raamgracht 7.

Of shop online: www.monnikendam.nl!