Hoe laat begint de SantaRun Haarlem?

De SantaRun begint om 19:00 uur op de Grote Markt met een gezellige warming up. Om 19:30 uur is het startschot en aansluitend is er een gezellige
afterparty in Café Studio en Grand Café XO, ook aan de Grote Markt

Wat leuk al die kerstmannen... Hoe kom ik aan zo'n pak?

Je kunt zelf een pak in elkaar knutselen, maar je kunt er ook een kopen. De pakken zijn € 10,- Daarvoor krijg je een broek, een jasje, een muts, een riem en een baard, super compleet dus! Laat vooral je fantasie de vrije loop, houthakkers, elfjes en kerstbomen waren vorig jaar ook van de partij. Kerstballen en verlichting doen het ook altijd heel goed! Voor de best verklede deelnemers zijn er prijzen. Een santapak kun je bestellen door naar het inschrijfmenu te gaan, daar kun je aangeven hoeveel pakken je nodig hebt.

Zo wat gaaf!!! ik wil graag sponsor worden.... hoe regel ik dat?

Neem contact op met Patrick Jansen 06-55995972 of stuur een e-mail naar; sponsoring@santarunhaarlem.nl 

Waar en wanneer kan ik mijn startnummer ophalen

Individuele deelnemers kunnen van woensdag 13 dec t/m vrijdag 15 dec tot 16.00 uur hun startnummers (en evt bestelde pakken) ophalen bij Runnersworld Haarlem / Kruisstraat 7 in Haarlem

En is er een bewaakte garderobe?

Er is slechts een beperkte garderobe op de Grote Markt. Deze wordt bemand door onze mensen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de spullen die je afgeeft. Laat dus zoveel mogelijk jassen, tassen en laptops thuis! De garderobe sluit om 21.30 uur! Voor die tijd moet je dus de spullen die je hebt afgegeven weer ophalen.

Hoe kan ik meedoen aan de SantaRun Selfie Contest?

Download de SantaRun Haarlem App. Maak een Selfie vanuit de app en maak kans op een prijs: tot vrijdag 18.00 uur kun je via de app een selfie maken en een prijs winnen voor de leukste, gekste, origineelste loper of groep. Zorg dat je startnummer zichtbaar is anders kan de jury niet zien wie je bent.

Het startnummer!

Aan het startnummer zit een bagagelabel en consumptiebon. De consumptiebon alléén in te leveren op Grote Markt bij de Buitenbar van XO, ná 19.45 uur. Draag je startnummer zichtbaar op de borst. Een individuele finishfoto zie je na afloop live in de Eventapp en op de uitslagenpagina www.santarunhaarlem.nl (24 uur na afloop)