Hoe laat begint de SantaRun Haarlem?

De SantaRun begint om 19:00 uur op de Grote Markt met een vrolijke warming up met een dj. Om 19:30 uur is het startschot en aansluitend is er een gezellige borrel op de Grote Markt.
De Santa-afterparty vindt plaats in Café Studio en Grand Café XO, beide cafés liggen ook aan de Grote Markt.

Wat leuk al die kerstmannen... Hoe kom ik aan zo'n pak?

Je kunt zelf een pak in elkaar knutselen, maar je kunt er ook een kopen. De pakken zijn € 10,- Daarvoor krijg je een broek, een jasje, een muts, een riem en een baard, super compleet dus! Laat vooral je fantasie de vrije loop, houthakkers, elfjes en kerstbomen waren vorig jaar ook van de partij. Kerstballen en verlichting doen het ook altijd heel goed! Voor de best verklede deelnemers zijn er prijzen. Een santapak kun je bestellen door naar het inschrijfmenu te gaan, daar kun je aangeven hoeveel pakken je nodig hebt.

Zo wat gaaf!!! Ik wil graag sponsor worden.... hoe regel ik dat?

Neem contact op met Patrick Jansen en bel: 06-55995972 of stuur een e-mail naar: sponsoring@santarunhaarlem.nl 

Waar en wanneer kan ik mijn startnummer ophalen

Individuele deelnemers kunnen van woensdag 12 dec t/m vrijdag 14 dec tot 16.00 uur hun startnummers (en eventueel bestelde SantaPakken) ophalen bij Runnersworld Haarlem / Kruisstraat 7 in Haarlem

Is er een bewaakte garderobe?

Er is slechts een beperkte garderobe op de Grote Markt. Deze wordt bemand door onze mensen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de spullen die je afgeeft. Laat dus zoveel mogelijk jassen, tassen en laptops thuis! De garderobe sluit om 21.30 uur! Voor die tijd moet je dus de spullen die je hebt afgegeven weer ophalen.

Hoe werkt het startnummer?

Aan het startnummer zit een bagagelabel en consumptiebon. De consumptiebon kan je alléén inleveren ná 19:45 uur bij de buitenbar van XO op de Grote Markt. Draag je startnummer zichtbaar op de borst. Een individuele finishfoto zie je na afloop live op de uitslagenpagina www.santarunhaarlem.nl (24 uur na afloop).

Welke route gaan de Santa's rennen, huppelen of dansen?

De route loopt door de historische binnenstad van Haarlem. De route is 3 km lang en de deelnemers die de 6 km lopen, lopen dus deze route tweemaal.

Begin december zullen we de routekaart op deze site plaatsen.