Vragen?

Hoe laat begint de SantaRun Haarlem?

De SantaRun begint om 18:45 uur op de Grote Markt met vrolijke muziek. Daarna volgen de Muggenblazers en vanaf 19:10 uur begint de warming up.

Om 19:30 uur is het startschot en aansluitend is er een gezellige borrel op de Grote Markt (aan je startnummer zit ook een consumptiebon vast).

De Santa-Afterparty vindt plaats in Café Studio en in Grand Café XO, beide cafés liggen ook aan de Grote Markt.

Wat leuk al die kerstmannen… Hoe kom ik aan zo’n pak?

Je kunt zelf een pak in elkaar knutselen, maar je kunt er ook een kopen. De pakken zijn € 10,- en te bestellen bij je inschrijving via onze site. Daarvoor krijg je een broek, een jasje, een muts, een riem en een baard, super compleet dus! Laat vooral je fantasie de vrije loop, houthakkers, elfjes en kerstbomen waren vorig jaar ook van de partij. Kerstballen en verlichting doen het ook altijd heel goed!

Zo wat gaaf!!! Ik wil graag sponsor worden…. hoe regel ik dat?

Neem contact op met Arjen Blankhart 06-28979777  of stuur een e-mail naar: sponsoring@santarunhaarlem.nl 

Waar en wanneer kan ik mijn startnummer ophalen?

Individuele deelnemers kunnen van woensdag 11 dec t/m vrijdag 13 dec tot 16.00 uur hun startnummers (en eventueel bestelde SantaPakken) ophalen bij:

RunX Haarlem op de Kruisstraat 7 in Haarlem.

Ook kan iemand anders jouw startnummer en pak ophalen, mits hij of zij zich kan legitimeren en een kopie van een legitimatiebewijs van jou meeneemt.

Ben je echt niet in de gelegenheid om je startnummer (en eventueel besteld pak) op tijd op te halen bij RunX, dan kun je op vrijdag 13 december na 17:00 uur ophalen in onze organisatiecabine op de Grote Markt voor je klaar. Het is dan altijd wel heel druk, dus eerder ophalen is zéker aan te raden.

Is er een bewaakte garderobe?

Er is slechts een beperkte garderobe op de Grote Markt. Deze wordt bemand door onze mensen. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de spullen die je afgeeft. Laat dus zoveel mogelijk jassen, tassen en laptops thuis! De garderobe sluit om 21.30 uur! Voor die tijd moet je dus de spullen die je hebt afgegeven weer ophalen.

Hoe werkt het startnummer?

Aan het startnummer zit een bagagelabel en consumptiebon. De consumptiebon kan je alléén inleveren ná 19:45 uur bij de buitenbar van XO op de Grote Markt. Draag je startnummer zichtbaar op de borst. Een individuele finishfoto zie je na afloop live op de uitslagenpagina www.santarunhaarlem.nl (24 uur na afloop).

Welke route gaan de Santa’s rennen, huppelen of dansen?

De route loopt door de historische binnenstad van Haarlem. De route is 3 km lang.

De exacte route kun je binnenkort vinden onder kopje:”Programma” op deze site.

Hoe kan ik mij inschrijven nadat dit niet meer via de website mogelijk is (na 17:00 uur op donderdag 12 december)?

In de organisatiecabine op de Grote Markt vanaf vrijdag 13 december 17:00 uur.