Nieuw dit jaar is het Santa Run Haarlem Business Event, een evenement voorafgaand aan de Santa Run. In samenwerking met de Rabobank Haarlem en Omstreken bieden we de sponsoren en andere zakelijke geïnteresseerden een boeiend programma. Het belooft speciaal te worden!

U bevindt zich namelijk in goed gezelschap: Olympische beachvolleybalsters Sanne Keizer en Madelein Meppelink geven een korte beschouwing over het belang van lokale sportverenigingen als kweekvijver voor topsport. Na het Business Event kunt u vervolgens als deelnemer of toeschouwer genieten van de Santa Run Haarlem, die op de aangrenzende Grote Markt van start gaat.

Het programma ziet er als volgt uit:

17:00 uur: 
Ontvangst met live muziek en een Talking Dinner (lichte maaltijd)

18:00 uur:
Openingswoord door Jur Visser (CDA), wethouder Jeugd Onderwijs en Sport
Korte toelichting op de selectie van goede doelen van Santa Run Haarlem 2017 door voorzitter Rotary KennemerLaat Michèle Nieuwenhuis
Welkomstwoord door Merlijn de Gruijter, directeur particulieren Rabobank Haarlem en Omstreken
Presentatie van beach volleyballers Sanne Keizer en Madelein Meppelink

19:00 uur:
Afsluiting van het Santa Run Business Event en start van de warming up op de Grote Markt

19:30 uur:
Startschot van de Santa Run Haarlem

Er is slechts een beperkt aantal kaarten voor het Santa Run Haarlem Business Event beschikbaar en de kosten bedragen € 65,- per persoon.
Wilt u zich verzekeren van uw aanwezigheid? Meld u zich dan snel aan via het volgend e-mailadres: sponsoring@santarunhaarlem.nl